Ce este micropigmentarea?

Ce este micropigmentarea?

0 Shares
0
0
0

Machiajul permanent (PMU) sau micropigmentarea este metoda revolutionara de depunere a pigmentilor minerali hipoalergenici in stratul dermic al pielii. Cu un ac si un pigment ultra subtire, forma sprancenelor, ochilor sau buzelor este imbunatatita.

Acest tratament este cunoscut si sub denumirea de machiaj permanent sau tatuaj cosmetic, iar persoanele care isi doresc, pot participa la cursuri de micropigmentare, primul pas pe care il au de facut in acest sens este sa acceseze https://www.elizanaeacademy.ro.

Cu toate acestea, pigmentii folositi pentru machiajul permanent sunt introdusi mai putin profund in stratul de piele si au o compozitie diferita de cernelurile pentru tatuaje. Dispozitivele de micropigmentare sunt, de asemenea, mai rafinate decat masinile de tatuare, iar tehnicile utilizate sunt diferite.

Natural, moale sau intens: sunt posibile cu micropigmentare, indiferent de tipul de piele. Micropigmentarea se realizeaza cu un dispozitiv digital rafinat si 20 de formatiuni de ac pentru a alege.

Pigmentul penetreaza pielea eficient, ceea ce face ca pigmentul sa dureze mai mult. Formatiile de ac specializate pot crea lovituri clare si naturale pentru un rezultat uimitor. Este o conceptie gresita ca un rezultat natural poate fi obtinut doar prin microblading!

Procedurile de microfigmentare a sprancenelor variaza de la lovituri individuale de par pentru un aspect foarte natural pana la un efect de pulbere umbrita.

Crema de dermatograf permanenta poate oferi o imbunatatire naturala a genelor sau chiar poate crea un ochi elegant.

Buzele naturale se pot defini mai mult cu ajutorul unei captuseli de buze de baza, in timp ce pigmentarea completa ofera buzelor un efect 3D delicios.

Procedurile de dermapigmentare pot fi executate perfect: alopecie, camuflaj cicatricial, reconstructia sanilor, camuflajul buzelor fante, pigmentarea scalpului si multe altele!

Machiajul permanent va permite sa oferiti subtil forme si definitii caracteristicilor pentru a spori frumusetea naturala atat la barbati, cat si la femei. Pe langa stimularea increderii in sine, micropigmentarea poate duce, de asemenea, la un stil de viata mai activ, libertate personala si sa economisesti destul de mult timp in aplicarea machiajului.

In plus, procedurile au un efect nemaipomenit de scurgere, care va dura cativa ani. Aceasta procedura este de asemenea, foarte potrivita pentru persoanele cu alergii la machiajul obisnuit, purtatorii de lentile de contact cu ochi sensibili, persoane cu ochelari sau persoane care activeaza in sport. Posibilitatile sunt nesfarsite!

Ce zone ale corpului pot suferi micropigmentare?

Micropigmentarea poate fi efectuata pe multe zone ale corpului, dar este executata cel mai frecvent in jurul fetei si capului. Mai jos sunt cateva exemple despre cum si unde poate fi efectuata micropigmentarea pe corp.

Sprancene:

De-a lungul veacurilor, sprancenele au fost intotdeauna unul dintre accentele principale ale regimurilor noastre de infrumusetare. In lumea de azi, micropigmentarea a devenit una dintre cele mai populare tehnici de realizare a celor mai frumoase sprancene, fara a fi nevoie sa petreci ore intregi in fata oglinzii.

In loc sa foloseasca linii fine sau sa imite loviturile de par ale frunzei naturale (care este tehnica folosita in microblading), progresul micropigmentarii foloseste in schimb puncte de pigmenti, mai mult in conformitate cu tatuarea traditionala. Aceste mici puncte permit crearea treptata a culorii, ceea ce duce la un efect mai dorit (si natural) umbre.

Contur de buze:

Acum mai mult ca oricand, femeile viseaza sa aiba buze pline, pline de culoare si frumos colorate in fiecare zi. Desi umplutura dermica  este una dintre cele mai populare tehnici pentru a obtine aceste rezultate, multe clinici ofera, de asemenea, buze de micropigmentare, care este o tehnica care a fost conceputa pentru a face buzele sa arate constant pline si colorate (imitand, in esenta, efectul unui ruj sau al unui lipliner).

Procesul presupune utilizarea unui ac mic care introduce cu usurinta culoarea aleasa de clienti (care in mod normal poate fi amestecata personalizat de catre tehnician) in buza pentru a crea un efect natural roz. Micropigmentarea buzelor asigura ca culorile nu se estompeaza sau se potolesc, dar pot adauga si definitii si, cu unele tehnici, buzele sa para mai mari.

Scalp:

In timp ce micropigmentarea a fost asociata in mod traditional cu imitarea aspectului anumitor tehnici de machiaj, a fost, de asemenea, adaptata pentru a ajuta cei care sufera de caderea parului nedorita.

Camuflaj cicatricial:

Cicatricile pot arata adesea diferit de pielea normala in ceea ce priveste modul in care se simt, forma si culoarea lor. Machiajul cosmetic poate fi folosit pentru a imbunatati sau ascunde aceste diferente intre cicatrice si pielea care o inconjoara.

Cu toate acestea, machiajul cosmetic se poarta adesea pe parcursul zilei si poate lasa cicatricea expusa. Micropigmentarea ofera o alternativa la machiaj ca mod de camuflare a unei cicatrici. In timp ce ascunde arsura in acelasi mod ca machiajul, micropigmentarea medicala poate dura pana la trei ani.

Prin urmare, victimele cicatricelor nu trebuie sa-si faca griji in ceea ce priveste aplicarea constanta a machiajului si pot fi mai increzatoare in activitatile lor de zi cu zi.

 

0 Shares
You May Also Like