Ce aplicatii sunt utile pentru a edita videoclipuri pe Android?

Ce aplicatii sunt utile pentru a edita videoclipuri pe Android?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vine vorba despre telefoanele care au sistemul de operare Androi, fara doar si poate, cele mai apreciate sunt dispozitivele Samsung. Cei mai multi utilizatori, aleg sa isi echipeze telefoanele cu o husa Samsung si cu o folie de protectie pentru ecran de la un magazin gsm, iar dispozitivele functioneaza fara probleme.

Un smartphone Samsung, in mod special un smartphone din gama de varf a acestui producator, poate face fata cerintelor utilizatorilor, chiar si atunci cand acestia folosesc dispozitivele cu scopul de a realiza videoclipuri si de a le edita, inainte de a le incarca pe retelele de socializare.

In continuare aveti posibilitatea de a descoperi care sunt cateva dintre cele mai utile aplicatii care pot fi utilizate pentru a edita clipurile video pe telefoanele Samsung si pe telefoanele Android in general. Daca detineti un asemenea smartphone, cu siguranta trebuie sa cititi pana la final.

PowerDirector

PowerDirector este un editor video Android cu functii complete, care are o interfata cronologica usor de utilizat, dar s-ar putea sa va ia ceva timp sa va obisnuiti cu comenzile.

Cu toate acestea, odata ce deveniti familiarizat cu aceasta aplicatie, puteti crea videoclipuri profesionale si sa efectuati videoclipuri bogate in cateva secunde. Are peste 30 de efecte diferite si efecte de tranzitie pentru a alege si adauga la videoclipul dvs.

Folosind aceasta cea mai buna aplicatie gratuita de editare video, puteti crea videoclipuri minunate. PowerDirector vine de asemenea, cu videoclipuri tutoriale pentru toate functiile sale.

Majoritatea functiilor sale sunt disponibile in versiunea gratuita, dar actualizarea la versiunea completa va permite sa eliminati filigranul, reclamele si chiar sa extrageti videoclipuri in rezolutii 1080 si 4K.

Caracteristici speciale ale PowerDirector:

  • Videoclipurile pot fi exportate in 4K cu suport hardware.
  • Editor video slow-mo pentru crearea de efecte video slow-mo.

KineMaster

Combinata cu o interfata bine proiectata, impreuna cu functii puternice, KineMaster este una dintre aplicatiile bune de editare video disponibile pe Android. Aceasta aplicatie ii permite tehnicii drag-n-drop sa importe cu usurinta diferite fisiere media.

KineMaster ofera niveluri remarcabile de control asupra procesului de editare pentru a crea rapid videoclipuri profesionale. Puteti adauga diferite tipuri de tranzitie intre fragmente video sau puteti insera blocuri de texte sau subtitrari.

Cu toate acestea, eliminarea filigranului si accesul complet la activele premium pot fi accesate numai daca achizitionati editia profesionala a aplicatiei. In afara de aceasta, majoritatea functiilor vin in versiunea gratuita.

Caracteristici speciale ale KineMaster

  • Mai multe straturi de videoclipuri, imagini, text, efecte, suprapuneri, autocolante si scriere de mana pot fi combinate.
  • Functie de previzualizare instantanee pentru vizualizarea editarii.
  • Control precis al volumului din moment in moment in cadrul unui clip.

VivaVideo

VivaVideo are o multime de functii impresionante de editare video. Aplicatia este conceputa cu grija pentru a va ajuta sa creati videoclipuri cu aspect profesional direct de pe Android.

Puteti alege dintre sute de efecte usor de utilizat, care variaza de la stickere si filtre la clipuri animate si subtitrari. Functiile esentiale de taiere si lipire a videoclipurilor, taierea, imbinarea clipurilor etc. pot fi usor de utilizat.

VivaVideo are peste un milion de utilizatori la nivel mondial, si de asemenea este considerata a fi una dintre cele mai bune aplicatii de editare video pentru Android. De asemenea, va puteti partaja munca direct pe diferite site-uri de retele sociale. In plus, va ofera si o mare varietate de sabloane si teme de colaj din care sa alegeti.

Acestea fiind spuse, exista mai multe aplicatii pe care le puteti instala pe telefoanele Samsung sau pe orice alte telefoane Android, atunci cand aveti de gand sa va editati clipurile video.

0 Shares
You May Also Like