Cateva motive pentru arderea betisoarelor parfumate

Cateva motive pentru arderea betisoarelor parfumate

0 Shares
0
0
0

Dupa cum bine stim cu totii, exista o multime de persoane care aleg sa arda din diferite motive betisoare parfumate acasa. Acest lucru insa nu este ceva nou, pentru ca arderea betisoarelor parfumate pentru purificare, si arderea de tamaie dateaza inca din cele mai vechi timpuri.

In trecutul nu foarte indepartat, oamenii de stiinta au ales sa faca tot felul de studii pentru a afla de ce arderea betisoarelor parfumate a fost benefica pentru suflet, insa ceea ce au descoperit acestia este si mai interesant. S-a ajuns la concluzia ca arderea betisoarelor parfumate are multe beneficii si pentru creier si sanatatea mintala.

De la betisoare parfumate manastiri tibetane si pana la betisoare ceata angelica si nu numai, exista o multime de tipuri de betisoare parfumate care sunt arse din diferite motive. Vom discuta in continuare putin despre betisoarele parfumate manastiri tibetane, si veti afla unele informatii interesante despre acestea.

Veti afla apoi in articol si alte cateva motive datorita carora oamenii prefera sa arda diferite tipuri de betisoare parfumate. Aceste informatii sunt foarte interesante, si cu siguranta merita sa cititi articolul pana la final.

Aceasta tamaie naturala pe baza de plante elibereaza o aroma bogata si picanta atunci cand este arsa. Este excelenta pentru curatarea si purificarea mediului inconjurator de energiile nedorite, cat si pentru a ajuta la relaxare si calmarea stresului. De asemenea, este practicata arderea acestor betisoare in mod special in timpul ceremoniilor spirituale si al sesiunilor de meditatie pentru a crea o atmosfera linistita si calma.

Budistii ard astfel de betisoare de asemenea, cu scopul de a purifica ceea ce a fost oferit pe altar si pentru a crea cauzele pentru a avea moralitate, etica si pentru a tine bine juramintele, si virtutile spiritului Bodhisattva de altruism altruist in beneficiul altora. Prin urmare, este puternic incurajat sa oferi cea mai buna tamaie celor dragi, dar se incurajeaza si arderea betisoarelor de tamaie in propria locuinta.

Aceste bete naturale de tamaie sunt netoxice si sigure pentru inhalare. Pentru cea mai buna experienta, ardeti intr-un arzator de tamaie in stil tibetan.

Instructiunile de utilizare:

  • Aprindeti batul de tamaie si asezati-l orizontal pe patul de cenusa intr-un arzator de tamaie.
  • cantitate mica de tamaie cu pulbere poate fi, de asemenea, presarata peste batul de tamaie aprins.
  • Ardeti intotdeauna tamaie in cantitati moderate pentru a preveni supraincalzirea.
  • Nu lasati niciodata nesupravegheata arderea betelor parfumate de tamaie.

Cu siguranta insa, exista multe alte informatii de mentionat in momentul in care aducem betisoarele parfumate in discutie, asa ca haideti sa vedem la ce mai pot fi acestea utile.

Exista asadar persoane care ard betisoare parfumate dat fiind faptul ca despre acest ritual se spune ca poate sa stimuleze creativitatea foarte mult. Se spune ca arderea betisoarelor parfumate va poate aduce intr-o stare in care aveti imaginatia libera care zboara fara limite, datorita aromei placute pe care o inspirati. In plus, veti avea de castigat si in ceea ce priveste resursele de energie.

Sa nu uitam de faptul ca unele persoane prefera sa arda betisoare aromate atunci cand se confrunta cu diferite situatii cum ar fi de exemplu faptul ca nu se pot concentra. Mai ales pentru studentii care invata pentru examenele importante, aceste betisoare parfumate pot avea o foarte mare importanta.

Chiar si calugarii ard betisoare parfumate atunci cand doresc sa isi limpezeasca gandurile si sa se poata concentra pe ceea ce au de facut. Asadar, ardeti betisoare parfumate si veti observa cum aveti o minte mai patrunzatoare si mai clara.

Stiati ca un alt motiv intemeiat datorita carora oamenii ard diferite tipuri de betisoare parfumate, se datoreaza prevenirii infectiilor? Unele betisoare au arome cu puternice proprietati fungicide si antibacteriene. Din acest motiv, ele sunt arse atunci cand se doreste vindecarea si prevenirea infectiilor. Din ce in ce mai multe persoane ard aceste betisoare, care omoara bacteriile daunatoare si microbii.

Chiar si persoanele care se simt triste si care au o stare de depresie pot alege sa arda betisoare parfumate, despre care se spune ca au rol de purificare, de calmare si ca le aduce starea de fericire. Exista diferite betisoare parfumate care datorita aromelor uimitoare pe care le au scad presiunea, si ajuta nervii sa se calmeze, si aduc o stare generala de bine si de fericire. Arzand aceste betisoare, va este mult mai usor sa va relaxati si sa va simtiti mult mai in largul vostru.

Iata asadar, cat de multe beneficii va poate oferi arderea unor betisoare parfumate, iar acestea sunt doar cateva exemple. Din acest motiv, ar trebui sa luati cat mai repede in calcul ideea de a arde betisoare aromate de diferite tipuri. Cu siguranta veti descoperi diferite asemenea betisoare, pe care sa le alegeti in functie de diferitele probleme cu care va confruntati, si in functie de preferinte, in ceea ce priveste mirosul acestora.

0 Shares
You May Also Like