CarolOptic: O marca de renume in industria ochelarilor

CarolOptic: O marca de renume in industria ochelarilor

0 Shares
0
0
0

CarolOptic este o marca de renume in industria ochelarilor, cu o istorie bogata de peste doua decenii in productia si comercializarea de ochelari de vedere si de soare de inalta calitate. Compania isi propune sa ofere clientilor sai produse cu design unic, tehnologie de ultima generatie si servicii de calitate superioara.

Istoria CarolOptic

CarolOptic a fost fondata in 1998 si de atunci si-a facut un nume in industria ochelarilor. De la inceput, compania si-a propus sa ofere produse de calitate superioara, cu design modern si tehnologie de ultima generatie. CarolOptic a devenit rapid unul dintre cei mai mari producatori de ochelari din Europa si a inceput sa se extinda si pe pietele internationale.

Produsele CarolOptic

CarolOptic.ro ofera o gama variata de ochelari de vedere si de soare pentru toate gusturile si nevoile. Compania ofera rame si lentile de calitate superioara, cu tehnologie avansata de protectie impotriva razelor UV si anti-reflexie. CarolOptic se concentreaza pe designul modern si inovator, cu modele personalizate pentru a satisface toate nevoile si preferintele clientilor.

Tehnologie avansata

CarolOptic investeste constant in cele mai noi tehnologii si metode de productie. Compania foloseste tehnologia de imprimare 3D pentru a crea rame personalizate pentru clientii sai. Acest lucru permite clientilor sa-si personalizeze ochelarii cu propriul stil si preferinte, creand astfel o experienta unica. In plus, compania ofera si lentile cu tehnologie avansata, precum lentilele progresive, care ofera o vedere clara si confortabila pentru distante diferite.

Serviciu de calitate

CarolOptic ofera un serviciu de calitate superioara clientilor sai. Echipa de specialisti ofera sfaturi si asistenta in alegerea celor mai bune ochelari pentru fiecare persoana. In plus, compania ofera o garantie pentru toate produsele achizitionate, pentru a asigura clientii de calitatea si durabilitatea produselor. Cu o gama larga de produse, de la ochelari de vedere la ochelari de soare si lentile de contact, CarolOptic poate satisface nevoile tuturor clientilor.

Fie ca aveti nevoie de ochelari pentru a va corecta vederea, pentru a va proteja ochii de razele solare sau pentru a va completa tinuta cu un accesoriu de moda, CarolOptic are o solutie. Pe langa produsele de inalta calitate, CarolOptic ofera si o experienta de cumparare excelenta.

Echipa sa de experti in ochelari va poate ajuta sa gasiti produsele potrivite pentru nevoile si preferintele personale. Personalul este bine instruit si pregatit pentru a oferi clientilor sfaturi si sugestii profesionale privind alegerea ochelarilor potriviti. In plus, compania ofera si servicii de reparare si intretinere pentru ochelari, astfel incat acestia sa ramana in conditii optime pentru o perioada cat mai lunga de timp.

CarolOptic este, de asemenea, angajata in a servi comunitatea prin intermediul unor actiuni de caritate. Compania sustine diferite organizatii si fundatii care se concentreaza pe imbunatatirea sanatatii ochilor si a vederii, precum si pe sprijinirea celor in nevoie. In ultimii ani, CarolOptic a extins afacerea sa in afara Romaniei, in tari precum Spania, Italia si Belgia. Aceasta extindere internationala a permis companiei sa ofere produsele sale de inalta calitate si serviciile excelente clientilor din intreaga lume.

Cum au aparut ochelarii de vedere?

Progresele au continuat de acolo si au inclus materiale mai bune, temple mai bine proiectate si tampoane pentru nas mai confortabile.

Benjamin Franklin este creditat pentru inventarea bifocalelor in 1784. El le-a creat pentru ca s-a saturat sa schimbe ochelarii pentru aproape si departe. Asadar, a combinat cele doua lentile taindu-le si apoi combinand segmentele intr-un singur pahar cu un comutator ascutit intre lentilele superioare si inferioare.

In secolul al XIX-lea , Louis de Wecker, un oftalmolog francez, a ajutat la imbunatatirea modelului original prin fuziunea sectiunilor superioare si inferioare. Si Peter Williams, caruia i se atribuie inventarea lentilelor trifocale, i se atribuie inventarea termenului de „bifocale”, desi l-a creditat pe Benjamin Franklin pentru inventie.

Astazi, bifocalele moderne nu s-au schimbat in design de pe vremea lui Benjamin Franklin. Materialele mai bune, metodele de fabricatie si tehnologia mai buna a lentilelor au evoluat pentru a face lentilele bifocale mai avansate si mai utilizabile. Cu toate acestea, designul sau incercat si adevarat a doua puteri distincte ramane acelasi.

Bifocalele au ajutat fiintele umane sa vada, mai ales cand vine vorba de a citi ceva de aproape, cum ar fi ziare, carti si documente. Acest tip de ochelari a ajutat progresul omenirii, dar s-a confruntat cu o mica provocare odata cu ascensiunea erei computerelor .

Owen Aves din Anglia a primit primul brevet pentru un PAL (lentile de adaugare progresiva) in 1907, dar conceptul sau nu a fost niciodata comercializat. Duke Elder, in 1922, a realizat prima lentila progresiva disponibila comercial, bazata pe suprafete asferice.

Cu toate acestea, primul progresiv cu un design modern a fost Varilux si Carl Zeiss, brevetat de Bernard Maitenaz din Franta, in 1953. Lentila progresiva a evoluat de atunci, cu ajutorul producatorilor precum Carl Zeiss AG pentru a imbunatati uzabilitate si fara distorsiuni. vizionare.

Lentilele progresive reprezinta un pas urias in tehnologia lentilelor, deoarece permit purtatorului posibilitatea de a vedea campurile de la distanta, intermediare si apropiate, toate intr-un singur set de ochelari. Acest lucru este util in special pentru vizualizarea computerelor, laptopurilor si a altor dispozitive digitale, deoarece acestea se afla in intervalul intermediar, distanta pe care ochelarii bifocali nu o pot atinge.

0 Shares
You May Also Like