Care sunt cele mai importante motive pentru care consumatorii prefera chatul live

Care sunt cele mai importante motive pentru care consumatorii prefera chatul live?

0 Shares
0
0
0

Chaturile live vor accelera serviciul dvs. pentru clienti si vor avea un impact pozitiv asupra vanzarilor. Folositi LiveChat pentru a va ajuta vizitatorii exact atunci cand au nevoie. Aceasta inseamna mai multe achizitii si o valoare medie mai mare a comenzii. Aceste aspecte sunt importante pentru serviciile de relatii cu clientii.

Raspunsuri instantanee in timp real. LiveChat este cel mai rapid mod de a va ajuta clientii. Si vor simti si ei.

Reducere de costuri

Un agent de chat live poate discuta cu mai multi clienti la un moment dat si pastreaza in acelasi timp ratele mari de satisfactie a clientilor. Aceasta eficienta suplimentara va va reduce cheltuielile generale pentru serviciul pentru clienti.

Construiti relatii mai puternice cu clientii

Chatul live este o forma de contact personala, neintruziva. Vei putea sa te conectezi mai bine cu clientii si sa-ti creezi increderea. Si aceasta incredere va va alimenta afacerea in timp.

Adaugarea LiveChat pe site-ul dvs. web aduce un plus de credibilitate. Vizitatorii dvs. vor sti imediat ca exista oameni adevarati din cealalta parte gata sa  ajute in orice moment.

Clienti mai fericiti

Clientii care vorbesc sunt mult mai multumiti de serviciul clientilor unei marci decat cei care trimit prin e-mail sau apel. Atingeti un scor de satisfactie a clientilor (CSAT) cu un procent de 97%!

Puteti fi proactivi

Implicati-va cu vizitatorii site-ului dvs. web oricand doriti. Vedeti un client care are probleme sa efectueze o plata? Tot ce trebuie sa faceti este sa il ajutati.

Echipele sunt gestionate mai usor

Urmariti performanta echipei de vanzari si a clientilor. Rapoartele noastre extinse si functiile de supraveghere va ofera toate datele pentru a spori productivitatea echipelor.

Pastrati-va datele in siguranta

Luam securitatea datelor dvs. in serios. De la criptarea datelor, restrictiile de acces si verificarea in doi pasi pana la conformitatea GDPR, pregatirea HIPAA si certificarea de protectie a confidentialitatii acoperim totul.

Conectati LiveChat cu instrumentele preferate

Adaugati cu usurinta instrumentele preferate in LiveChat, alegeti dintre 170+ integrari. Creati experienta finala centrata pe client. Puteti chiar sa va construiti de la zero propriile extensii LiveChat.

Chatul live a devenit un canal popular pentru clienti prin care acestia sa comunice cu serviciul pentru clienti. Cu instrumentul de asistenta pentru chat-uri live, brandurile sunt in masura sa depaseasca cozile mai lungi si raspunsurile intarziate, care impiedica furnizarea unei experiente mai bune clientilor. Prin urmare, chat-ul live este acceptat pe scara larga in intreprinderi de diferite dimensiuni si industrii de pe glob.

Sondajul realizat de Research Now a concluzionat ca oamenii petrec in medie 43 de zile in asteptare.

Prin urmare, arata clar ca clientii urasc sa astepte cand vine vorba de a primi sprijinul potrivit. Numerele de mai sus dovedesc ca chat-ul live este cel mai preferat canal de asistenta pentru clienti atunci cand vine vorba de furnizarea de servicii pentru clienti in timp real si de a stimula satisfactia clientilor.

Deci, daca vreti sa aveti cele mai bune servicii de relatii cu clientii, solutia optima este aceea de a le oferi acestora un chat live.

 

0 Shares
You May Also Like