Bucuriile iernii

0 Shares
0
0
0

Soarele a dispărut în cea mai mare parte, iar frunzele au căzut din copaci, ceea ce poate însemna doar că iarna și-a intrat în drepturi. Pregătește-ți cizmele, hainele groase, căciula și mănușile și profită de schimbarea anotimpului, făcându-ți o listă cu activități haioase sau relaxante pe care să le faci în zile reci de iarnă alături de prieteni și familie.

Începe cu o ciocolata caldă delicioasă

Unul dintre avantajele iernii este faptul că ciocolata caldă devine mult mai delicioasă și cumva se potrivește perfect în decorul creat de zăpadă. Indiferent ca ești afară și tocmai s-a terminat o oră de patinaj sau ești acasă în fața șemineului sau în fața unui film de Crăciun, această băutură pur si simplu nu poate lipsi în acest sezon .

Așa că găsește-ți cana preferată, prepară o ciocolată caldă și apucă-te de listă.

Iată câteva idei pe care le poți include în lista ta:

Creează un album foto

Chiar dacă trăim în era digitală, încă lucrurile palpabile sunt la putere, deci da un album foto poate fi o idee de a petrece timp într-o zi friguroasă de iarnă, rememorând aventurile din timpul anului, ba chiar mai mult este o variantă de cadou personalizat, că tot se apropie Crăciunul.

Construiește un om de zăpadă (sau înger de zăpadă)

Uită de grijile de zi cu zi și evadează în curtea din spate sau în parcul din apropiere cu cei dragi pentru a construi un om de zăpadă. Munca în echipă va fi distractivă, iar copiii vor avea parte de un nou prieten fantastic. Nu uita să aduci un morcov pentru nasul omului de zăpadă, un fular, doua mături și niște cărbuni, pentru ca opera voastră să fie cât mai autentică. La sfârșit aruncați-vă toți în zăpadă pentru a face niște îngeri care să îi țină companie lui Frosty.

O excursie la munte

Indiferent de anotimp o excursie la munte este o idee bună, dar dacă este iarnă, avantajele cresc considerabil. Astfel, poți organiza o săptămâna la munte unde poți practica toate sporturile de iarnă dragi ție, poți vizita diverse obiective turistice sau te poți plimba pentru a admira peisajele minunate oferite de natura înghețată.

În cazul în care vrei o locație complexă care să îți ofere posibilități multiple de a petrece timpul, atunci trebuie să ajungi la Brașov. Și cum este evident că ai nevoie și de o cazare pe măsură, îți recomand cu multă căldură un apartament Brasov Sweet Retreat. Alege-l și vei fi uimit! Vei avea parte de propriul jacuzzi în aer liber și de o priveliște minunată asupra munților ce înconjoară orașul.

După ce ai ales locația pentru excursie, nu rămâne de făcut decât să stabilești câte zile vei schia, vei patina , vei merge cu sania sau vei vizita obiectivele turistice care au consacrat orașul.

Este momentul pentru acte de bunătate

Actele de bunătate aleatorii sunt unele dintre cele mai satisfăcătoare și mai umane lucruri pe care le-ai putea face vreodată. Bucuria oamenilor când sunt ajutați de cineva fără nici un interes este de neprețuit.

  • Donează niște alimente sau haine
  • Cumpără mâncare pentru un adăpost de animale
  • Oferă jucării, rechizite și dulciuri la orfelinate

Posibilitățile sunt nelimitate. Cel mai bun mod de a aborda acest lucru este să fii atent la cei din jur. Mereu vei vedea pe cineva care are nevoie de ceva și depinde doar de tine dacă ești dispus să ajuți sau nu .

A venit vremea să fim mai buni și mai blânzi și să ne bucurăm de toate cele pe care le avem! Iarna îngheață natura și este responsabilitatea fiecăruia să păstreze căldura în suflet.

 

0 Shares
You May Also Like