Avantajele rulourilor exterioare

Avantajele rulourilor exterioare

0 Shares
0
0
0

Tocmai ce v-ati cumparat un apartament, si va ganditi la ce imbunatatiri doriti sa aduceti? Cel mai probabil veti lua in considerare inainte de toate, ideea de a cumpara obiectele de mobilier care sa se incadreze in preferintele dvs.

Apoi, cu siguranta veti lua in considerare alegerea accesoriilor pentru interiorul locuintei, iar aici ne referim in mod special la covoare, la draperii si perdele, si alte lucruri utile in casa.

Stiati insa ca, printre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand va mutati in casa noua, se afla ferestrele si accesoriile acestora? Probabil pare mult spus, dar ferestrele sunt mai importante decat multe alte lucruri pe care le aveti prioritare in cazul de fata.

Daca tamplaria ferestrelor este din lemn, atunci trebuie sa treceti cat mai repede la tamplaria PVC care, vine la pachet cu o multime de avantaje in comparatie cu tamplaria din lemn. Apoi, este important ca alaturi de tamplaria PVC sa alegeti si rulouri exterioare pentru insecte, care veti descoperi in randurile care urmeaza, cat de importante sunt.

In primul rand, este foarte important de mentionat in ceea ce priveste rulourile exterioare, faptul ca acestea sunt capabile sa regleze climatul din locuinta dvs. Cel mai mult veti aprecia insa rulourile exterioare atunci cand veti constata ca acestea va ajuta in fiecare luna sa economisiti energie, atat iarna cat si vara.

Se spune ca un lucru bine construit este pe jumatate castigat, iar acest lucru este valabil si in ceea ce priveste rulourile exterioare. Daca alegeti cele mai bune rulouri exterioare, de la cei mai renumiti producatori de pe piata, va puteti bucura de o multime de avantaje foarte importante.

  1. Economisirea energiei

Deja am mentionat economisirea energiei ca fiind un mare avantaj de care puteti avea parte daca optati pentru rulouri exterioare. Acestea se spune ca sunt capabile sa va reduca in fiecare luna cheltuielile in ceea ce priveste consumul de energie, cu pana la 30%.

De exemplu, pe timpul sezonului rece, ferestrele in cazul in care sunt echipate cu rulouri exterioare, nu mai pot pierde caldura. De obicei, pe la usi si ferestre se pierde putina cladura, dar cand ferestrele sunt dublate de rulouri exterioare de cea mai buna calitate, caldura nu mai are pe unde sa evadeze.

Acest lucru inseamna fireste ca, daca nu mai este pierduta caldura din casa, in interiorul acesteia va fi mereu temperatura optima, deci va fi consumata mai putina energie. In acest caz, costurile facturilor scad considerabil.

Vara, jaluzelele trase tin racoarea in casa. Veti constata ca nu aveti nevoie de utilizarea ventilatorului sau a aparatului de aer conditionat, din moment ce in casa este umbra si racoare; iar acest lucru se traduce de-asemenea prin costuri mai mici ale energiei.

  1. Rulourile exterioare protejeaza fonic

Stiti cat de neplacut este cand va intoarceti acasa dimineata de la servici, dupa ce ati lucrat in schimbul 3, si nu puteti sa va odihniti pentru ca se aud copiii care se joaca in fata blocului, sau se aud foarte tare claxoanele?

Ei bine, nu veti mai avea o astfel de problema in cazul in care veti opta pentru aplicarea rulourilor exterioare, dat fiind faptul ca acestea protejeaza fonic (sunt special concepute in acest sens).

Daca mai aveti si ferestrele termopane, sansele ca zgomotul de afara sa se mai auda si sa va afecteze sunt foarte mici. De aceea, este recomandat sa alegeti astfel de accesorii pentru ferestre.

  1. Va protejeaza locuinta

Stim cu totii ca au fost prezentate la stiri o multime de cazuri ale proprietarilor de locuinte care au fost jefuiti cand nu erau acasa, sau cand dormeau la etaj, iar hotii isi faceau de cap la parter. Ei bine, avand ferestrele accesorizate cu rulouri exterioare, patrunderea prin efractie in interiorul locuintei este o misiune imposibila pentru hoti.

Chiar si fara a tine cont de celelalte avantaje pe care le-am amintit anterior, este important sa va echipati ferestrele cu astfel de accesorii care va pot spori gradul de protectie in propria locuinta.

  1. Infrumusetare

Exista acum rulouri exterioare care pot fi fabricate din diferite materiale (materiale plastice, lemn, aluminiu). Practic, in functie de materialul preferat, aveti posibilitatea de a va alege jaluzelele.

In plus, aveti posibilitatea de a alege culoarea rulourilor exterioare in functie de preferinte. Daca aveti de exemplu peretii exteriori ai casei zugraviti intr-o culoare maro mai inchisa sau mai deschisa, puteti alege sa optati pentru jaluzele in aceasta culoare. Puteti alege jaluzelele albe de-asemenea care sunt potrivite oricarei combinatii de culori.

Asadar, exista mai multe motive datorita carora, este indicat ca atunci cand va mutati in casa noua, sa alegeti mai intai de toate jaluzelele pentru ferestre, si abia apoi sa va indreptati atentia si spre diferite alte accesorii care sa va infrumuseteze camerele si bucataria casei sau apartamentului achizitionat.

0 Shares
You May Also Like