android commander root access

Ar trebui sa-mi rootez Android-ul?

0 Shares
0
0
0

Cand vine vorba despre smartphone-uri, cele mai populare sunt fara doar si poate cele care au sistemul de operare Android. Acestea sunt simplu si usor de utilizat, vin cu aplicatii preinstalate, si multe alte aplicatii pot fi instalate, in functie de preferintele utilizatorilor.

Utilizatorii, chiar daca sunt proprietari ai telefoanelor Android, nu au control total asupra telefoanelor, iar acest lucru se datoreaza limitarilor impuse de catre producatorii telefoanelor si de catre operatorii de hardware.

Aceste limitari insa, pot fi depasite prin root-area telefonului (inradacinarea telefonului), iar in continuare puteti afla mai multe informatii interesante despre rootare, si daca ar trebui sa va rootati telefonul mobil inteligent care are sistemul de operare Android.

Da. Nu. Poate. Toate cele trei raspunsuri sunt perfect valabile. Oamenii au diferite motive pentru a-si dori sa isi inradacineze dispozitivele. Unii o fac doar pentru ca poate au platit hardware-ul si cred ca ar trebui sa poata face orice le place. Altii vor sa poata adauga lucruri care nu sunt acolo, cum ar fi serverele de internet sau sa poata „repara” serviciile care exista, dar nu functioneaza asa cum le-ar dori sa functioneze.

Oamenii ar putea sa cumpere un telefon pentru ca le place hardware-ul, dar urasc software-ul si vor sa-l schimbe. In mare parte, oamenii isi inradacineaza telefoanele pentru ca pur si simplu vor sa scape de lucrurile suplimentare pe care nu le doresc.

Fiecare dintre aceste motive precum si orice motiv pentru care ati putea adori sa optati pentru android commander root access dar care nu este mentionat aici, sunt motivele corecte pentru inradacinarea telefonului Android.

Inainte de a face orice pregatire pentru a va roota telefonul, trebuie sa va amintiti ca schimba totul despre securitatea inerenta de la Google si compania care l-a construit.

Multora dintre noi nu ne plac, dar posibilitatea de a accesa un cont cu permisiuni de administrare nu a fost inclusa in versiunile de lansare ale Android in mod intentionat.

Imediat ce adaugati aceasta capacitate, sunteti responsabil pentru securitatea si integritatea sistemului de operare si a fiecarei aplicatii de pe acesta. Pentru unii, aceasta este mai multa responsabilitate decat isi doresc sau au nevoie.

Inradacinarea nu este raspunsul tuturor. Daca nu sunteti sigur de modalitatile in care puteti rupe lucrurile facandu-le ca radacina, ar trebui sa aflati mai multe despre asta inainte de a incepe. Este in regula sa nu stiti lucrurile si sa incercati si sa inveti, dar oricum nestiind si facandu-le chiar si in aceste conditii, poate transforma un Android foarte scump intr-un telefon fara valoare.

De asemenea, trebuie sa stiti ca pentru multe modele Android, rootarea inseamna ca garantia dvs. este nula. Serviciile (inclusiv aplicatiile, precum si accesul la retea din partea operatorului de telefonie mobila) va pot fi refuzate din cauza riscului de securitate cand sunteti inradacinat. Riscul este real, deoarece atat de multi utilizatori intra in toate si lasa securitatea sa cada.

Inradacinarea telefonului va pune la dispozitie ceea ce priveste confidentialitatea si securitatea. Asta e bine si rau.

In cele din urma, exista o multime de utilizatori carora pur si simplu nu le pasa de aceste lucruri. Orice telefon Android, oricat de restrictionat ii este accesul la radacina, poate face aproape tot ce dorim sau avem nevoie de la un computer de buzunar.

Puteti schimba aspectul, puteti alege dintre peste un milion de aplicatii din Google Play si aveti acces complet la internet si nu numai. Puteti face chiar si apeluri telefonice. Este minunat daca va multumeste ceea ce ati obtinut, si daca telefonul poate face si nu va faceti griji sa incercati sa reparati ceea ce nu este in ochii dvs. defect.

0 Shares
You May Also Like