Alegerea luminilor albe

Alegerea luminilor albe

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vine vorba despre decorarea de Craciun, cu siguranta fiecare isi doreste sa beneficieze de iluminarea care merge cu toate, completeaza orice schema de proiectare si este cea mai versatila optiune pentru fiecare proiect de iluminat. Vorbim despre luminile albe de Craciun, desigur! Nicio treaba nu este prea mare, mica, simpla sau unica pentru luminile albe.

Alegerea unul furtun luminos intr-o nuanta de alb pe care sa o folosesti pe ecranul tau de lumina de Craciun se rezuma in cele din urma la preferintele personale, cu toate acestea, intelegerea diferentelor de tonuri de culoare si locul in care arata cel mai bine poate ajuta la luarea deciziei mai usoara.

LED-urile albe calde si lumini clare de Craciun incandescente produc o stralucire confortabila, cu un ton usor auriu, care functioneaza bine in interior si in exterior, in timp ce LED-urile albe reci emite o lumina alba stralucitoare, care este cel mai adesea folosita pe ecranele de Craciun exterioare si poate fi vazuta la distante mai mari, in setari exterioare. Indiferent daca iti decorezi casa in interior sau in exterior, poti alege fara teama de a gresi, un furtun luminos cu leduri albe.

Nu exista nimic mai clasic de atemporal decat un sir de becuri albe de Craciun C7 sau C9, care pun in valoare acoperisul sau luminile de icicule albe care acopera pridvorul in perioada sarbatorilor. Albul este, de asemenea, una dintre cele mai populare lumini de caleculori pentru crearea de peisaje superbe conturate si pasarele iluminate pentru oaspeti in timpul evenimentelor si adunarilor de vacanta. Luminile albe de Craciun arata frumos, mai ales atunci cand accentueaza verdeata sarbatorilor si decoratiunile interioare de Craciun.

Totusi, crearea combinatiilor de culori cu luminile albe este o modalitate distractiva de a amenaja ecranele de Craciun. Combinatiile populare de lumini de Craciun includ lumini tematice din trestie de rosu si alb, lumini de Craciun clasice rosii, verzi si albe si lumini albastre si albe pentru un afis minunat de iarna.

Credeati ca luminile albe sunt potrivite doar de sarbatori? Ei bine, nu. Ele sunt potrivite chiar si la o nunta, iar in urmatoarele randuri vom vedea despre ce este vorba.

Clasice si elegante, luminile albe sunt perfecte pentru nunti! Mini lumini albe, lumini de glob sunt printre cele mai populare stiluri de lumina utilizate pentru iluminarea spatiilor de ceremonie si receptie. Luminile de Craciun albe pe sarma verde sunt perfecte pentru a fi utilizate in setari naturale la nunti in aer liber, iar luminile cu sfoara din sarma alba se amesteca perfect la tesaturi si accente delicate. Incercati cateva dintre ideile de decorare a nuntii folosind lumini albe de Craciun de mai jos si asigurati-va ca intr-un final creati un decor magic.

  • Infasurati copaci, un foisor pentru ceremonii sau  balustrade si coloane cu mini lumini albe;
  • Agatati lumini de terasa sau becuri C9 deasupra unei ceremonii in aer liber sau a unui spatiu de receptie;
  • Creati iluminare eleganta, cu lumini de iciclu atarnate de tavan sau in interiorul unui spatiu inchis
  • Ascundeti luminile de Craciun albe operate de baterii in plantere, felinare si sub lenjeria de masa pura pentru a adauga stralucire stralucitoare in interior;
  • Acoperiti tufe si arbusti cu lumini albe de plasa.
0 Shares
You May Also Like