Tipuri de pietre semiprețioase și cristale potrivite pentru estetica unei case ZEN

Tipuri de pietre semiprețioase și cristale potrivite pentru estetica unei case ZEN

0 Shares
0
0
0

Poză de Takemaru Hirai pe Unsplash.com

Atunci când ne amenajăm locuințele punem un accent majoritar pe estetică și funcționalitate, pentru că aceste caracteristici echivalează de cele mai multe ori cu ideea de confort. Totuși, confortul vine și din starea interioară de bine, iar din acest motiv este recomandat să integrezi în amenajarea casei niște elemente care să te ajute în mod natural să obții starea de wellness, prin energiile emise și prin proprietățile obiectelor decorative. Cristalele și pietrele semiprețioase sunt cea mai bună alegere, așa că alege să îți decorezi casa cu ajutorul lor, pentru a te bucura de confort spiritual.

Ce cristale și pietre semiprețioase sunt potrivite pentru casa ta?

  1. Moldavit

Moldavitul este unul dintre cele mai cunoscute cristale, format prin topirea rocilor de suprafață ca urmare a căderii unui meteorit cu milioane de ani în urmă. Pe lângă valoarea lui intrinsecă, moldavitul are proprietăți metafizice impresionante pentru sectorul de energii pozitive și transformări la nivel spiritual. În plus, se consideră că moldavitul are proprietăți vindecătoare și că ajută mai ales în vindecarea emoțională, fiind și o piatră semiprețioasă folosită adesea în meditație. Așadar, dacă vrei să îți amenajezi în casă un adevărat colț în care să te umpli cu energie pozitivă, alege moldavitul piatra de la Druzy și fii pregătit pentru schimbări pozitive în viața ta.

  1. Turmalina neagră

De cele mai multe ori ne retragem acasă în căutarea liniștii fizice și interioare, prezentul fiind grevat adesea de momente stresante. Turmalina neagră te poate ajuta să creezi acasă sau la birou un spațiu sigur, în care să îți găsești liniștea interioară, datorită proprietăților sale extraordinare de îndepărtare a energiilor negative. Te vei simți astfel cu mult mai în siguranță în casa ta și vei vedea că vei căpăta mai multă încredere în tine atunci când casa ta va fi protejată de cristale de turmalină neagră.

  1. Cuarț roz

Cuarțul este una dintre cele mai frumoase pietre naturale, folosită deopotrivă în obiecte de decor, dar și în bijuterii. Cuarțul roz este piatra iubirii și a purității sufletești, a armoniei și a înțelegerii. Dacă vrei ca în casa ta să domnească liniștea atunci folosește cuarț roz, de preferat în dormitor, pentru amplificarea senzației de relaxare.

  1. Labradorit

Una dintre pietrele cele mai versatile pietre semiprețioase, atât datorită culorilor excepționale, cât și proprietăților sale, labradoritul este cunoscut ca piatra intuiției. Purtând bijuterii cu labradorit sau decorând în casă anumite zone cu această piatră, vei putea medita și scoate la iveală latura ta intuitivă, dar și încrederea în sine și creativitatea. Labradoritul este un mix între întuneric și lumină, iar irizațiile sale de albastru aduc liniște și calm și permit curățarea minții și echilibrarea gândurilor. 

  1. Onix negru

O piatră sensibilă și delicată, excepțională prin frumusețea ei, onixul negru aduce stabilitate, liniște și echilibru. În meditație, el îți stabilizează energia și te ajută să ajungi la o stare de calm de care să te bucuri timp îndelungat. În plus, datorită frumuseții sale, onixul negru poate fi integrat perfect în amenajări interioare moderne, aducând un plus din punct de vedere vizual oricărui spațiu. 

Cristalele și pietrele semiprețioase au un impact considerabil asupra vieții tale, așa că alege să le integrezi în spațiile în care îți petreci timpul, pentru a-și produce efectele pozitive. Poartă de asemenea bijuterii cu aceste cristale și pietre, pentru a avea mereu un echilibru între corp, minte și zona emoțională. 

0 Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like