5 Secrete pentru a planifica amenajarea curti cu succes

5 Secrete pentru a planifica amenajarea curti cu succes

0 Shares
0
0
0

Pentru a va asigura ca beneficiati la maximum de proiectul de amenajare a curti, exista cateva detalii care nu ar trebui trecute cu vederea. Iata cinci elemente esentiale pentru a planifica o amenajare a curtii care sa raspunda asteptarilor dvs.!

  1. Potriviti culorile peisagisticii dvs.

Atunci cand planificati amenajarea curti, asigurati-va ca culorile si nuantele se vor armoniza. Prin urmare, trebuie sa tinem cont de culorile elementelor arhitecturale prezente in locuinta. De asemenea, daca este necesar, sa se ia in considerare modificarile planificate ale resedintei.

De exemplu, daca va aranjati aspectul pentru casa si schimbati culoarea ramelor ferestrelor cativa ani mai tarziu, culorile aspectului pot fi explozive. Acesta este motivul pentru care un proiect de dezvoltare trebuie sa fie intotdeauna complementar resedintei, este extinderea acestuia.

Prin urmare, puteti alege un aspect mai monocrom si sobru, ramanand in aceleasi nuante. De asemenea, puteti opta pentru o anumita culoare care va servi drept accent.

  1. Explorati tipurile de plante

Plantele sunt o parte importanta a peisajului, care nu ar trebui sa fie trecute cu vederea. Ele creeaza un ritm in aspectul dvs., care va evolua in stil, culoare si volum de-a lungul anotimpurilor.

Din acest motiv, este important sa cunoastem diferitele caracteristici ale plantelor (nevoia de lumina, marimea la maturitate, timpul de inflorire si nevoile de intretinere a peisajului) pentru a prezice evolutia plantatiilor in timpul sezonului de vara si, de asemenea, de-a lungul anilor.

In cele din urma, nu trebuie sa credem ca plantele creeaza atmosfera doar vara. Multe plante au calitati de iarna care vor aduce farmec peisagisticii dvs. in afara sezonului. Sau Magnolia Grandiflora Galissonniere, 60 cm inaltime care este potrivita oricarui sezon.

  1. Ganditi-va la zonele de locuit si de circulatie

La inceputul procesului de proiectare, trebuie sa planificam ce spatii de locuit dorim sa cream. In acelasi timp, este, de asemenea, important sa ne gandim la legaturile care vor uni aceste spatii, atat vizual, cat si fizic. Facand acest exercitiu, veti determina o ierarhie a tirajelor si a diferitelor subspatii, astfel incat intregul sa fie functional si estetic.

Acest lucru va va ghida cu privire la diferitele materiale pentru a integra si cu privire la investitiile care urmeaza sa fie facute pentru fiecare dintre elementele de aspectul dumneavoastra.

  1. Alegeti materiale consistente

Cand va aflati in punctul de a decide ce fel de materiale sa incorporati in aspectul gradini dvs., ar trebui sa ramaneti intotdeauna in armonie cu resedinta si aspectul general.

Avand prea multe tipuri de materiale sau prea multe elemente de diferite forme rup rapid coerenta aspectului, cu exceptia cazului in care a fost intentionat in acest fel de la inceput. Amenajarea peisagistica a resedintei dvs. spune o poveste al carei autor sunetio, depinde de dvs sa va exprimati in timpul designului.

  1. Planificarea unei amenajari peisagistice: personalizarea proiectului dvs.

Este important sa aduceti o nota personala proiectului dvs. Pe de alta parte, adaugarea unui element unic pentru dvs, cum ar fi un element arhitectural, un joc de culoare prin piatra sau o piesa distinctiva de mobilier realizata pentru proiectul dvs, va aduce o singularitate aspectului. Ceea ce va face diferenta dintre ceva banal sau unic!

Indiferent de alegerile pe care le veti face, cel mai important lucru este sa creati ceva unic dorintelor dumneavoastra si sa va placa rezultatul final.

0 Shares
You May Also Like