Vrei sa faci promovare SEO pentru afacerea ta
promovare SEO

Vrei sa faci promovare SEO pentru afacerea ta? Iata cativa termeni de stiut!

0 Shares
0
0
0

Dupa cum probabil stii, prezenta in mediul online este totul in ziua de astazi. Aceasta poate transforma o simpla afacere inceputa la intamplare in unica afacere de care ai nevoie pentru a atinge independenta financiara.

Totodata, probabil mai stii si ca strategiile de promovare SEO sunt foarte importante. Dar cum mai exact faci SEO? Ce presupune acest termen? Ei bine, daca esti incepator, acest articol iti va fi de folos. In cele ce urmeaza, vei afla care sunt cativa dintre termenii de baza ai acestui domeniu.

Autoritate

Unul dintre cele mai importante lucruri atunci cand vine vorba de un website este autoritatea acestuia. Cu cat aceasta este mai mare, cu atat afacerea ta va avea o vizibilitate mai buna in mediul online.

Desigur, autoritatea este un compus al mai multor variabile – precum varsta unei pagini, traficul, natura backlink-urilor, calitatea continutului din pagina si strategia tehnica SEO. Toate acestea sunt puse la punct in cadrul unei campanii de promovare SEO si sunt sanse mici sa te poti ocupa de toate aceste aspecte ca incepator.

Backlink-uri

Daca tot au fost mentionate, trebuie sa stii ce anume sunt, nu? Backlink-urile sunt acele linkuri catre website-ul tau care apar pe alte pagini si website-uri. Acestea pot avea diverse atribute, precum no-follow sau do-follow, si contribuie in mod direct la autoritatea unei pagini si a website-ului tau – in special cele de tip do-follow.

Datorita modului in care acestea functioneaza, este nevoie de o strategie completa de promovare SEO care sa se concentreze doar pe backlink-uri – aceasta fiind integrata apoi in strategia SEO generala.

Sitemap

In traducere libera, dupa cum s-ar spune, aceasta reprezinta harta website-ului tau. In sitemap apar toate paginile si atributele aferente si mai ales mentiunea daca anumite pagini ar trebui sa poata fi accesate de Google (pentru indexare si nu numai) sau nu.

Harta site-ului ar trebui sa fie pusa la punct inainte de lansarea acestuia, deoarece o strategie de promovare SEO si mai ales o arhitectura corespunzatoare se construiesc pe baza acestei harti.

Vrei sa faci promovare SEO pentru afacerea ta
promovare SEO

Redirect 301

Acest tip de redirectionare web este folosit de specialisti pentru a informa motoarele de cautare faptul ca o anumita pagina a fost mutata permanent in alta parte in cadrul unui website. De exemplu, atunci cand schimbi numele unei pagini si nu vrei sa pierzi autoritatea construita pana in momentul respectiv pe aceasta, creezi un redirect 301 de la pagina veche catre cea noua.

Redirect-ul va transfera autoritatea linkurilor si ranking power-ul catre noua pagina, ajutandu-te astfel sa economisesti timp si in unele cazuri, chiar si bani. 301 Redirect este folosit intr-o strategie de promovare SEO atunci cand un specialist preia un site deja construit si reorganizeaza structura/arhitectura/sitemap-ul acestuia.

Ai nevoie de SEO la un nivel avansat?

SEO pentru incepatori, desi poate fi destul de eficient, nu este de ajuns pentru a garanta dezvoltarea optima si rapida a unei afaceri in mediul online. Tocmai de aceea, daca nu ai un specialist SEO in-house care sa se poate ocupa de promovare SEO pentru tine, este indicat sa apelezi la o agentie care te poate ajuta in aceasta privinta.

Pentru SEO la un nivel avansat, expertii The Markers iti stau mereu la dispozitie – un singur email si acestia vor reveni la tine cu toate detaliile importante!

0 Shares
You May Also Like