Top parchet stratificat premium: Curb, Malta, Jamaica

0 Shares
0
0
0

 

 

 

Întrucât ne pregătim să întoarcem și ultima pagină din calendar, a veni momentul să împărtășim cu voi cele mai apreciate modele de parchet stratificat premium în anul 2022, modele care dictează tendințele 2023. Întotdeauna am venit cu cele mai bune recomandări și am căutat să furnizăm servicii și pardoseli de top, care să se remarce prin funcționalitate, durabilitate și eleganță. Din cele mai alese, pentru cele mai impresionante locuințe… vă prezentăm:

1.  Parchetul Curb

 

Dacă îți dorești să ieși din tipare, să lași creativitatea să danseze valsul naturii atunci când  privești la podea, parchetul Curb este o alegere excepțională. Tăietura deosebită păstrează vie viața copacului și este un element vizual foarte apreciat în design-ul interior la momentul actual. Fiecare unduitură este unică, iar odată montat este un puzzle autentic presărat cu stil.

 

Parchetul dublu-stratificat Curb este o pardoseală premium atât din prisma esteticii, cât și din punct de vedere tehnic. Cu o grosime totală de 16 mm si 4 mm strat de uzură, modelul de parchet stratificat Curb se remarcă prin aspectul spectaculos și stabilitatea dimensională foarte bună, care îl fac potrivit pentru montarea peste sistemul de încălzire prin podea. Nu te opri la admirat, simte-i căldura la fiecare pas! Renunță la covoare și bucură-te de atingerea delicată a stratului premium din stejar.

 

Parchetul Curb este adecvat atât pentru montarea în locuință, cât și pentru restaurante, birouri sau locații selecte. Impresionează prin calitate și bun gust!

 

2.  Parchetul Malta

 

Cunoscută și sub denumirea de casetă de bijuterii a Mediteranei, Malta copleșește prin istorie și artă. Lucrurile nu stau diferit nici în cazul parchetului dublu-stratificat cu aceeași denumire, care nu împrumută, ci onorează numele prin calitate și delicatețe. Trăinicia stejarului poartă mândră coroana de esență premium.

 

Textura blândă a lemnului este un răsfăț pentru fiecare pas pe care îl faci. Grosimea de 11 mm păstrează căldura stejarului, în timp ce stratul de suport din mesteacăn asigură stabilitatea dimensională a pardoselii. Parchetul Malta este compatibil cu sistemul de încălzire prin pardoseală, iar prin estetica deosebită și prin jocul suav al striațiilor și al nervurilor fine, periat cu grijă, este compatibil cu orice design interior.

 

Pachetul dublu-straificat Malta este bizotat, delimitând astfel entitatea fiecărei plăci. Plin de rafinament, nu are cum să nu îți fure privirea!

 

3.  Parchetul dublu-stratificat Jamaica

 

Purtând numele uneia dintre cele mai frumoase țări din Marea Caraibilor, parchetul dublu-stratificat Jamaica este la granița dintre simplu și exotic. Aspectul finisajului uleiat alb care este distribuit pe lemnul periat evidențiază nervurile lemnului de stejar. Ce vă putem spune despre aspect? Este spectaculos, precum locul de proveniență.

 

Parchetul dublu-straticat Jamaica îți oferă cea mai fină parte a stejarului, fiind o pardoseală premium, cu clasa de selecție AB. Admirându-l, vei observa fibra naturală a lemnului, selectată cu noduri mici/puține și alburn. Un joc viu pentru o casă modernă.

 

Asemeni modelelor prezentate anterior, este compatibil cu sistemul de încălzire în pardoseală, având o grosime de 13 mm și o stabilitate dimensională foarte bună dată de stratul de suport din mesteacăn. Stratul premium este din nou acaparat de stejar, dar cu iz exotic. Totuși, fiind o specie autohtonă, nu doar că se acomodează cu succes în casele românilor, ci prin calitate putem spune că prinde rădăcini și rămâne cu tine generații întregi.

 

Concluzie

 

Parchetul stratificat premium nu este un moft, ci este o investiție în calitate, confort și eleganță, toate caracteristicile pentru un cămin primitor. Meriți tot ce este mai bun, iar noi avem grijă să îndeplinim cele mai înalte standarde prin produsele noastre și să onorăm lemnul ca el să domnească mai departe în locuința ta.

 

 

 

0 Shares
You May Also Like