Planuiesti o calatorie in Galati

Planuiesti o calatorie in Galati?

0 Shares
0
0
0

Planuiesti o calatorie in alt oras al tarii dar nu stii exact ce sa alegi? Chiar daca orasul Galati nu este printre orasele turistice populare iar marea majoritate a persoanelor care calatoresc aici o fac mai mult in interes de serviciu, acesta are destul de multe puncte de atractie care pot satisface nevoilor multor turisti care vor sa vada si alte colturi ale tarii, in afara celor foarte cunoscute deja.

Ce sa vizitezi?

Acest oras este localizat langa Dunare, iar daca admiri fotografiile panoramice cu orasul, imaginea te va impresiona placut. Pe langa asezarea acestuia, in oras se pot vizita multe centre culturale, zone incarcate de istorie, parcuri pline de verdeata unde poti sa te apropii de natura, lacasuri de cult incadrate ca monumente istorice etc..

Cu siguranta ai auzit de faleza de la marginea Dunarii care impresioneaza orice vizitator. Este poate, principalul punct de atractie al orasului. Avand in vedere popularitatea acesteia, autoritatile au avut grija sa o amenajeze astfel incat si localnicii si turistii sa petreaca zilele insorite desfasurand diverse activitati in aceasta zona.

In acelasi loc sunt amplasate atat Complexul Muzeal de Stiintele Naturii Rasvan Angheluta cat si gradina botanica. Aici puteti vizita observatorul astronomic, planetariul si acvariul. Puteti alege sa vizitati Gradina zoologica, aflata in imediata vecinatate a orasului.

Cand vine vorba despre cladiri din categoria monumente istorice, puteti alege sa vizitati Casa Cuza Voda, Muzeul de Istorie sau Catedrala Arhiepiscopala.

Hotel Bordeaux Galati

Unde te vei caza?

Dupa ce stabilesti ca ai ce sa vizitezi in acest oras, este timpul sa gasesti cea mai buna unitate de cazare pentru tine. Si din acest punct de vedere, oferta este destul de variata, asa ca vei gasi optiuni potrivite cu posibilitatile si dorintele tale.

Poti verifica facilitatile oferite de hotel Bordeaux Galati pentru a avea o imagine clara privind oferta de cazare existenta in oras, indiferent care este scopul calatoriei tale. Daca vrei sa rezervi o camera dubla sau un apartament, trebuie sa ai la dispozitie o baie dotata cu tot ce este necesar unui turist, inclusiv prosoape, uscator de par, papuci de unica folosinta etc..

Nu trebuie sa iti lipseasca un spatiu de depozitare al hainelor, iar camera trebuie sa aiba, pe langa mobilier, si lenjerii curate si mochete igienizate. Categoric trebuie sa beneficiezi de un televizor si un minibar. Orientarea camerei poate fi un aspect important. Daca alegi o unitate de cazare in mijlocul orasului, poate o camera orientata spre curtea interioara a acestuia, astfel incat zgomotul exterior sa nu fie deranjant, este o alegere mai buna.   

 Alte detalii care te pot interesa?

Cu siguranta existenta unui loc de parcare este un detaliu important pentru orice sofer, asa ca daca te deplasezi cu propria masina, atunci trebuie sa beneficiezi si de acest lucru. La fel de mult poate conta existenta unui restaurant sau macar a unui bar in incinta hotelului.

Sunt hoteluri, precum cel mentionat anterior, care iti pot oferii ambele variante. Conexiunea la internet printr-o retea Wifi si posibilitatea de a depozita obiecte de valoare intr-un seif, sunt si acestea aspecte care te pot interesa.

0 Shares
You May Also Like