Este rentabila cumpararea unui telefon Blaupunkt TX 01?

Este rentabila cumpararea unui telefon Blaupunkt TX 01?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand intentioneaza sa isi cumpere un nou smartphone, oamenii cu siguranta iau in considerare specificatiile tehnice ale dispozitivelor, iar apoi, in functie de necesitati, preferinte si buget, isi aleg un telefon.

Cei care isi doresc un telefon cu specificatii tehnice decente, la un pret atractiv, pot opta pentru un telefon Blaupunkt, iar modelul TX 01 (2019) poate fi o alegere ideala. Veti afla mai multe detalii despre acesta in continuare.

Blaupunkt a anuntat lansarea dispozitivului TX 01 in anul 2019. Producatorul a echipat dispozitivul Blaupunkt TX 01 cu un ecran de 5,5 inci, cu un chipset Mediatek MT6750T, cu 4 GB RAM si cu un spatiu de 32 GB stocare interna.

Blaupunkt TX 01 vine in intampinarea utilizatorilor cu stistemul de operare Android OS v8.1 (Oreo) si o baterie Li-Po 3000 mAh, care nu poate fi detasata. Procesorul este unul de tip Octa-core, Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53, Quad-core 1 GHz Cortex-A53.

In ceea ce priveste ecranul telefonului, acesta este de tip LTPS de 5,5 inci al Blaupunkt TX 01 cu rezolutie 1080 x 1920 px este capabil sa fie multitouch.

Memoria interna a Blaupunkt TX 01 (4 GB) nu poate se poate extinde, insa este suficienta pentru cei care folosesc telefonul in scpuri normale (comunicare, vizionarea filmelor, navigare pe internet, etc.), dar spatiul de stocare intern (32 GB) se poate extinde cu un card microSD compatibil, astfel incat utilizatorii sa poata salva diferite fisiere, fotografii, videoclipuri, etc. in telefon.

Camera foto TX 01 este echipata cu autofocus, la fel ca toate camerele foto ale smartphone-urilor care vin cu sistemul de operare Android. Cat despre mega pixelii camerelor, mentionam camera foto principala care are 8 MP, in timp ce camera foto principala are 16 MP, 4608 x 3456 px, focalizare automata.

In ceea ce priveste capitolul conectivitate, amintim ca telefonul accepta retele 2G, 3G si 4G / LTE. Acest telefon are un GPS incorporat, amintim Wi-Fi 802.11 b / g / n, dar si micro USB-ul 2.0. Telefonul are incorporat radio FM care le da voie utilizatorilor sa asculte cand si unde doresc postul preferat de radio.

Bateria Li-Po 3000 mAh, care nu poate fi detasata, insa este una decenta. Cele mai multe smartphone-uri care fac parte din categoria telefoanelor cu specificatii tehnice medii, precum si aceasta, sunt echipate cu baterii de 3000 mAh.

O asemenea baterie in mod norma, poate rezista de dimineata pana seara incarcata. Bateria TX 01 nu poate fi detasata fara a anularea garantiei, iar in acest caz, daca bateria se defecteaza din diferite motive, utilizatorii trebuie sa profite de certificatul de garantie al telefonului pentru inlocuirea gratis a bateriei. In caz contrar, vor suporta costurile, si vor pierde garantia.

Cat despre caracteristici, telefonul TX 01 are un scaner de amprente. Ba chiar mai mult, aceste telefoane Blaupunkt vin cu senzor de proximitate, si sunt dispozitive dual sim, astfel ca pot fi utilizate doua cartele simultan.

Acestea fiind caracteristicile unui telefon Blaupunkt TX 01, se poate spune ca acesta este un telefon ideal pentru cei care folosesc in scopuri normale telefonul, si nu il suprasolicita.

0 Shares
You May Also Like