De ce tigara electronica este mai buna decat folosirea plasturilor cu nicotina?

0 Shares
0
0
0

Stilul de viata sanatos este din ce in ce mai cautat in ziua de azi, avand prioritate in viata unui numar foarte mare de persoane, indiferent de varsta. Cu ajutorul unei diete sanatoase compuse din legume, fruncte, carbohidrati complecsi si proteine slabe, a unui program riguros de sport, dar si a unui orar de somn bine stabilit, puteti sa va prelungiti viata si sa mariti calitatea vietii intr-un mod semnificativ.

Insa, de cele mai multe ori, fumatul este un viciu ce face parte din rutina zilnica a multor persoane, lucru ce poate impiedica buna dezvoltare a acestor obiceiuri sanatoase. Anumiti indivizi incearca sa  renunte la acest obicei prin diferite metode, cele mai populare fiind folosirea tigarii electronice, a plasturilor sau a gumei cu nicotina.

Desi popularitatea tigarilor electronice creste de la an la an, nu trebuie ignorate nici celelalte modalitati, deoarece va pot ajuta pe drumul dumneavoastra de a va lasa de fumat.

Tigara electronica versus plasturi cu nicotina

Plasturii cu nicotina sunt o modalitate de livrare a acestei substante prin piele. Acestea sunt aplicate o data pe zi, oferind in acest fel o cantitate suficienta de nicotina pentru a va satisface nevoile. Insa, tot mai multe persoane aleg tigara electronica, fiind superioara din mai multe puncte de vedere fata de plasturi, cele mai importante fiind urmatoarele:

· Posiblitatea de a selecta concentratia de nicotina optima

Plasturii sunt comercializati cu doze prestabilite, uneori putand fi mult prea mari sau prea mici, lucru ce va poate provoca stari de ameteala sau greata. Tigara electronica va ofera posiblitatea de a selecta concentratia de nicotina, putand in acest fel sa alegeti nivelul adecvat care sa va satisfaca nevoile. Tigara de unica folosinta este cu si fara nicotina, lucru ce poate fi benefic mai ales atunci cand ajungeti intr-un moment in care puteti renunta usor la aceasta substanta ce da dependenta.

· O metoda mai placuta

Ambele variante livreaza nicotina in sistem, insa tigara electronica este mult mai satisfacatoare, lucru ce se datoreaza atat aromelor placute, cat si a inhalarii, fiind la fel ca in cazul tigarilor clasice. In acest fel, nevoia de a duce tigara la gura nu va fi intrerupta, putandu-va bucura in continuare de aceasta rutina.

·  Isi face efectul mult mai rapid

Plasturii, asemenea gumei de mestecat cu nicotina isi face efectul mult mai greu, dupa aproximativ 30 de minute de la aplicare. Tigara electronica, prin inhalarea aburului in plamani va permite nicotinei sa intre in organism in doar cateva secunde, putandu-va satisface nevoia in cel mai scurt timp.

Plasturii cu nicotina, asemenea altor alternative la fumatul clasic pot fi o varianta acceptabila de a va ajuta sa renuntati la tutun, insa multi consumatori sunt de parere ca tigara electronica este cea mai buna si satisfacatoare varianta de a inlocui acest obicei nociv.

0 Shares
You May Also Like