Ce telefon de la Huawei ti se potriveste?

Ce telefon de la Huawei ti se potriveste?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care vechiul smartphone nu mai face fata cerintelor tale, cel mai probabil te gandesti la modul cel mai serios sa il inlocuiesti cu un smartphone nou.

Cand vrei sa iti alegi noul dispozitiv, daca ai de gand sa optezi pentru un smartphone Android, cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia spre cele mai noi telefoane Huawei.

In clipa de fata, Huawei este cel de-al treilea producator de pe piata de telefoane mobile inteligente, iar dispozitivele sale surprind de fiecare data datorita specificatiilor tehnice, si designului.

Daca intentionezi sa iti alegi un smartphone Huawei, in randurile urmatoare vei descoperi prezentate pe scurt cateva modele, care cu siguranta vor face fata cerintelor tale. Iata asadar spre ce telefoane Huawei iti poti indrepta atentia:

Huawei P30 Pro

Acesta este cu adevarat un smartphone uimitor de la Huawei, care este prevazut cu o camera versatila de 40 mp, si care scoate in evidenta telefonul in comparatie cu alte dispozitive care dispun de specificatii similare. Acesta este un dispozitiv care impresioneaza si prin cei 8 GB memorie RAM si 256 GB spatiu de stocare, printre altele.

Huawei P30 Lite

P30 Lite este un smartphone excelent scos pe piata de catre Huawei, care se aseamana foarte mult cu modelul P30 Pro, insa ii lipsesc unele dintre caracteristicile modelului anterior prezentat. Dispozitivul impresioneaza cu procesorul Kirin 710, dar si datorita fotografiilor impresionante pe care le face datorita celor 48 mp de la camera foto din spate.

Dispozitivul este echipat si cu o baterie de 3340 mAh, care rezista suficient de mult timp incarcat. In plus, telefonul dispune de incarcare rapida de 18W.

Huawei Mate XS

Mate XS este cel mai recent dispozitiv pliabil scos pe piata de catre Huawei si aduce rafinamente pe toata placa. Cand este inchis, obtineti un ecran de 6,6 inci care nu este marcat de niciun decupaj; o impachetati si veti primi o tableta de 8 inch. De asemenea, obtii Kirin 990 5G, camere decente si o baterie de 4.500mAh.

Huawei Mate X

Mate X este fie un telefon sau o tableta bazata pe modul in care utilizati dispozitivul. Practic acesta este un dispozitiv cu trei moduri de ecran si patru camere. In modul impaturit este o tableta de 8 inci, iar in modul telefon, Mate X trece la un panou de 6,6 inci. Oh, si are si 5G.

Huawei P Smart

P Smart este o solutie ideala pentru cei care isi doresc un smartphone la un pret redus. Dispozitivul vine la pachet cu un procesor un Kirin 710. De-asemena, mai trebuie amintiti si cei 3 GB RAM si 32 GB stocare cu care dispozitivul vine la pachet. Ba chiar mai mult, acesta vine echipat si cu o camera de 13 megapixeli in spate, un shooter de 16 megapixeli in fata si o baterie de 3.400mAh.

Asadar, acestea sunt cateva dintre propunerile interesante de dispozitive Huawei spre care iti poti indrepta atentia in momentul in care ai nevoie sa iti cumperi un nou smartphone. Cu siguranta insa, acest brand te poate surprinde si cu diferite alte modele interesante de smartphone-uri.

0 Shares
You May Also Like