Ce sunt ochelarii audio de soare Bose Frames si de ce sa ii cumperi?

Ce sunt ochelarii audio de soare Bose Frames si de ce sa ii cumperi?

0 Shares
0
0
0

Am examinat prima generatie de ochelari Bose in iunie 2019, observand ca Bose a fost unul dintre primii care au experimentat ceea ce multi au numit realitate augmentata „ascultabila”. La acea vreme, exista o multime de hype in jurul dispozitivului, dar nimeni nu stia cu adevarat ce sa faca cu el.

Fara o componenta vizuala, multi oameni au crezut ca ochelarii de soare cu sunet Bluetooth sunt o idee putin proasta. Cu toate acestea, Bose Frames a reusit sa castige o baza de fani dedicata, desi putin mica, suficienta pentru a garanta o noua iteratie a vechii forme. Asa ca ne uitam la a doua generatie de cadre Bose, in special ochelari audio de soare Bose Frames Soprano, pentru a vedea daca mai merita investitia.

Sunetul din exterior

Cumpara o pereche de ochelari audio de soare Bose Frames Soprano originali si o sa fi primul  care va spune ca a fost surprins de cat de bine suna. A doua generatie a reusit doar sa se imbunatateasca. As spune ca, pentru urechea clientilor, gama medie este vizibil mai plina decat prima generatie. Nu le-as numi „hard bass” si nu vor inlocui nimic cu anularea activa a zgomotului.

Cu toate acestea, suna mult mai bine decat v-ati astepta la ochelari de soare cu sunet. As spune chiar ca experienta audio este mai bine echilibrata decat cea a AirPod-urilor Pro. S-ar putea sa va intrebati daca exista o pierdere a sunetului cu Bose Frames: raspunsul este da si nu. Depinde in mare masura de locul in care le porti si de cat volum ai crescut.

Mai confortabil

Bose a schimbat, de asemenea, modul in care controlati sunetul si pe cadrele de a doua generatie. Prima generatie de Frames ti-a cerut sa apesi un buton si sa intorci fizic capul, ceea ce a functionat destul de bine, dar nu parea foarte intuitiv.

A doua generatie de ochelari audio de soare Bose Frames Soprano a inlocuit gesturile de a intoarce capetele cu comenzile de pe ochelari. In schimb, glisati degetul de-a lungul bratului drept al ochelarilor pentru a controla volumul sau atingeti de doua ori pentru a apela Siri sau a raspunde la un apel primit.

La fel ca prima generatie, a doua generatie se opreste automat cand este rasturnata pe o masa. Din nou, aceasta a fost o caracteristica care ne-a placut de la prima generatie si ne bucuram sa o vedem revenind.

Poarta-le indiferent daca este soare sau nu

Pe langa faptul ca sunt ochelari de soare grozavi, poti alege sa-i faci si ochelarii tai de zi cu zi. Bose a avut prevederea de a face lentilele sale interschimbabile, permitandu-va sa comutati intre cateva lentile diferite furnizate de Bose. Ai o reteta?

Puteti obtine lentile realizate prin Lensabl pe care le puteti introduce direct in rame. Sau, daca sunteti ca mine, puteti adauga niste lentile clare care blocheaza lumina albastra, care ar putea ajuta la atenuarea oboselii ochilor dupa ce ati petrecut prea multe ore la birou. Puteti inlocui lentilele in ramele Bose. Lentilele cu oglinda sunt polarizate pentru a reduce lumina la volan.

0 Shares
You May Also Like