Ce poti pune intr-un spatiu de depozitare? Ati mostenit bunuri voluminoase?

Ce poti pune intr-un spatiu de depozitare? Ati mostenit bunuri voluminoase?

0 Shares
0
0
0

In cazul mostenirii, se intampla sa mosteniti bunuri voluminoase, greoaie si/sau fragile. Acest lucru se intampla deseori si atunci cand o casa de familie este golita si toti mostenitorii impart mobila si vesela, precum si bibelourile si cartile.

Daca nu aveti spatiu pentru a le depozita acasa, inchiriere spatiu depozitare este din nou solutia ideala. Veti putea sa depozitati totul si apoi sa va faceti timp pentru a selecta ceea ce doriti sa pastrati si ceea ce veti vinde la un anticar, la o vanzare de garaj sau ceea ce va merge la centrul de eliminare a deseurilor.

Intre timp, nu va faceti griji cu privire la securitatea bunurilor dumneavoastra. Bunurile voastre vor fi asigurate in mod obligatoriu; asigurarea trebuie sa fie inclusa in contractul de inchiriere. Pentru a va ajuta in acest domeniu specific, am dedicat un intreg articol asigurarii de depozitare.

Sunteti un colectionar

Daca colectionezi degetare sau fasole, vei gasi cu usurinta un loc in casa ta, dar exista colectionari de obiecte mult mai mari, care nu se potrivesc neaparat in casa ta si care, pe deasupra, ii pot face pe ceilalti membri ai familiei sa se strambe! Depozitul va fi gradina ta secreta, unde iti poti alinia toate colectiile, la adapost de reprosurile celor care nu-ti inteleg pasiunea!

Spatiul de depozitare pe care il alegeti va fi o extensie a locuintei dumneavoastra, la care puteti avea acces daca este necesar. Un pic ca o camera de oaspeti, dar nu poti dormi in ea. In general, aceste locuri va permit sa va accesati lucrurile de luni pana sambata. Duminica este sfanta!

Articole voluminoase

Acestea sunt primele lucruri care imi vin in minte. Este posibil sa aveti in casa mobila sau obiecte care ocupa mult spatiu, dar pe care doriti sa le pastrati din mai multe motive. Depozitarea lor necesita o atentie deosebita. Asigurati-va ca acestea sunt bine ambalate pentru a fi transportate cu usurinta si pastrate in stare perfecta.

Echipament sezonier

Acesta poate fi un echipament mai mult sau mai putin voluminos. De la haine, la unelte de gradinarit, la echipamente sportive sau accesorii pentru piscina, puteti depozita toate lucrurile pe care le folositi doar o parte din an si care ocupa spatiu in asteptarea scoaterii lor. O modalitate buna de a face loc in garaj, pivnita si chiar in dressing!

Pneuri si echipamente auto

Daca aveti doua seturi de anvelope de vara/iarna, le puteti depozita in unitatea de depozitare, nu are rost sa le tineti acasa. Acelasi lucru este valabil si pentru lanturi si alte echipamente voluminoase.

Documente si arhive

Arhivele pe hartie ocupa rapid mult spatiu si nu veti avea nevoie decat rareori sa le consultati. Obiectele sentimentale pot fi desene, carti postale, scrisori sau chiar tablouri. Nu au nicio utilitate, dar veti regreta intr-o zi daca le veti arunca.

Bunuri si echipamente profesionale

Profesionistii au, de asemenea, optiunea de a inchiria un depozit pentru a depozita echipamente si bunuri. Produse pe stoc, echipamente de birou, materiale de expozitie indiferent de obiectul care trebuie depozitat, conditiile (temperatura, lumina, securitate) oferite de unele depozite de mobila sunt ideale pentru profesionisti.

Cum puteti pastra desenele in acril?

Te uiti cum sa pastrezi desene pastelate? Nu mai cauta! Daca iti place sa desenezi cu pasteluri, stii deja ce hobby plin de satisfactii poate fi. Este relaxant, iar cand ai terminat, ai ceva ce ti-ai facut singur pentru a-ti decora peretii. In plus, desenul in pastel implica o multime de culori indraznete care vor lumina o camera.

O mica problema cu desenele pastelate este ca se pot pata usor. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand le depozitati pe termen lung. Ultimul lucru pe care vrei sa-l vezi este capodopera ta transformata intr-o mizerie, asa ca suntem aici pentru a te ajuta. Mai jos veti gasi o lista fantastica cu sfaturile noastre despre cum sa stocati desene pastelate. Are toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va stoca creatiile, astfel incat, dupa stocare, sa arate in continuare frumos. Bucurati-va!

Sfat 1: Cand desenati, lasati un centimetru in jurul chenarului

Acesta nu este un sfat de depozitare, in sine, dar va usura stocarea desenului pastel. Pur si simplu lasati un chenar de 1 inch de-a lungul tuturor celor patru laturi atunci cand desenati. Astfel, vei avea loc pentru un covoras, care poate proteja mai bine marginile.

Sfat 2: Acoperiti-va desenul pastel cu Glassine

Glassine este o hartie de calitate muzeala folosita pentru arhivarea lucrurilor precum fotografii si picturi. Este ieftin, dar va va proteja foarte bine desenele pastelate in timpul depozitarii. Veti dori sa acoperiti intregul desen cu glassine pentru a va asigura ca este complet protejat. Apropo, glassine nu va va deteriora pastelurile, deoarece nu atrage particulele libere. Este cel mai sigur material pe care il poti folosi. (Muzeele il folosesc pentru picturile lor pretioase si nepretuite.)

0 Shares
You May Also Like