Ce calitati necesita un model de videochat?

Ce calitati necesita un model de videochat?

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani, un numar din ce in ce mai mare de fete care si-au dorit o cariera de succes, au optat pentru un job in industria videochat-ului.

Daca va intrebati de ce foarte multe fete isi doresc o cariera in aceasta industrie, ei bine, locurile de munca din videochat sunt foarte bine platite, fetele care practica videochatul castigand mult mai multi bani decat castiga alte persoane din alte domenii de activitate in Romania.

De fapt, putem spune ca exista fete si femei care lucreaza in strainatate, si care ocupa chiar functii importante in cadrul diferitelor companii, unde au foste mult stres, muncesc foarte mult, si nici nu li se apropie salariul de cat castiga un model de videochat.

In aceste conditii, este firesc ca fetele sa isi doreasca o cariera in aceasta industrie. Ba chiar mai mult, locurile de munca din videochat, vin la pachet cu multe alte beneficii. Vom discuta in randurile urmatoare despre acestea.

  1. Loc de munca legal

De multe ori, oamenii care aud discutandu-se despre videochat, incep sa reactioneze nu tocmai frumos, pentru ca neavand cunostinte despre acest domeniu de activitate, confunda videochatul cu prostitutia sau pornografia.

Ei bine, pentru a lamuri odata pentru totdeauna acest subiect, mentionam faptul ca videochatul este legal in romania, si este reglementat prin Legea 196/2003, care ulterior a fost modificata si completata prin Legea 496/2004.

Asadar, in ceea ce priveste legalitatea jobului, nu exista motive de ingrijorare. In plus, se va incheia un contract de munca intre studioul de videochat si model. In contract se vor prezenta atat drepturile cat si obligatiile atat ale studioului de videochat, cat si ale modelului.

La fel ca si cand ar lucra la banca, la spital, sau oriunde altundeva, si modelele de videochat beneficiaza de plata contributiilor la stat, asigurare medicala, etc.

  1. Program de munca flexibil

Cu siguranta nu doar legalitatea jobului este importanta, asa cum nici banii nu inseamna totul, chiar daca sunt deosebit de importanti. Un model de videochat are un program de lucru flexibil, astfel ca poate sa stabileasca tura pe care doreste sa lucreze (noaptea, ziua sau dupa-amiaza).

Timpul reprezinta o problema pentru fiecare dintre noi, iar modelele de videochat, datorita naturii jobului, au posibilitatea de a munci cand doresc, astfel incat sa aiba timp liber pentru a-si indeplini si alte obiective, sau pentru a sta alaturi de cei dragi.

Tot ce conteaza, este ca modelul de videochat, sa lucreze 8 ore zilnic, si sa insumeze 160 de ore, astfel ca la finalul lunii, sa poata castiga o suma mare de bani. De cele mai multe ori, modelele de videochat ajung sa castige mai mult de 1000 de euro inca din prima luna daca lucreaza cel putin 8 ore in fiecare zi, timp de 5 zile pe saptamana. Daca lucreaza si in week-end, atunci cu siguranta castigurile lor ajung sa fie si mai mari.

  1. Dobandirea unor cunostinte psihologice importante

Fetele care fac videochat, comunica cu o multime de tipologii de clienti, ceea ce inseamna ca ajung sa dobandeasca si foarte multe cunostinte de psihologie. Acesta poate fi un mare beneficiu pentru modele, pe viitor.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante beneficii de care pot avea parte fetele care aleg sa practice videochatul, si care pot accesa https://www.money-studio.ro/job-videochat, cu scopul de a aplica online pentru un job.

De precizat este faptul ca, fetele care aspira la o astfel de cariera, trebuie sa aiba unele calitati, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

Aspect fizic placut

Fara doar si poate, aspectul fizic placut este deosebit de important in aceasta industrie. Acest lucru nu inseamna insa ca fiecare model trebuie sa fie cu dimensiunile unui fotomodel. Exista o vorba care spune ca gusturile nu se discuta, asa ca si un model cu cateva kilograme in plus sau in minus, daca are un chip dragut, poate avea succes.

Cunostinte de limba engleza

Acest criteriu este probabil mai important decat aspectul fizic. De ce? Pentru ca totul tine de comunicare, mai ales in videochatul non-adult. In plus, clientii sunt straini (doar clienti straini), iar acestia nu vorbesc limba romana, deci este logic ca modelul trebuie sa vorbeasca foarte bine limba engleza.

Fire open-mind

Cu siguranta aceasta este o alta calitate de baza in aceasta industrie. Dat fiind faptul ca modelele intra in contact cu tot felul de persoane, este foarte important sa fie open mind. Atunci cand un client ii creme modelului sa ii indeplineasca o fantezie, modelul poate face acest lucru, sau poate refuza politicos si cu zambetul pe buze, nu trebuie sa reactioneze urat sau sa se comporte urat, pentru ca astfel va pierde clientul.

Acestea sunt cateva informatii foarte utile pe care cu siguranta trebuie sa le cunoasca toate domnisoarele si toate doamnele care aspira la o cariera in lumea videochatului.

0 Shares
You May Also Like