Ce avantaje va ofera vorbirea limbii franceze?

Ce avantaje va ofera vorbirea limbii franceze?

0 Shares
0
0
0

Va ganditi sa invatati limba franceza dar aveti nevoie de o motivatie suplimentara? Ei bine, persoanele care vorbesc fluent mai multe limbi straine, au o multime de avantaje si de posibilitati de angajare pentru joburi mai bine platite si nu numai.

Daca doriti sa descoperiti alte motive pentru care este indicat sa invatati aceasta limba, in continuare puteti descoperi cateva dintre cele mai importante avantaje ale vorbirii acestei limbi straine. Cititi pana la final, pentru a afla de ce este important sa va inscrieti la cursuri de limba franceza!

  1. Calatoriti cu incredere intr-o tara de limba franceza

Stim cu totii cat de intimidant este sa vizitati o tara straina fara sa cunoasteti cultura, limba sau locatiile. Cu toate acestea, vorbirea limbii poate rezolva toate cele 3 indoieli majore pe care le puteti avea. Cand vorbiti franceza si vizitati o tara de limba franceza, aveti deja un gust al culturii.

Deoarece puteti sa intrebati localnicii sau sa stiti ce sa cautati folosind abilitatile de limba franceza, navigarea in drum prin tara este, de asemenea, o briza.

Daca vorbiti limba franceza, puteti vizita Franta, Canada, Belgia, Madagascar, Liban, Elvetia si multe altele. Va vei simti instantaneu ca un localnic acolo, iar oamenii vor incepe sa va trateze si pe dvs. ca pe unul de-al locului.

  1. Deschideti usile catre oportunitatile de munca internationale

Pe masura ce lumea este globala, companiile si organizatiile de pretutindeni cauta vorbitori bilingvi. Avand in vedere importanta economiilor in tarile de limba franceza, nu este de mirare ca veti fi mai valoros ca angajat de limba franceza. Fie ca este vorba de a construi relatii cu alti clienti francezi sau de a merge intr-o tara de limba franceza pentru munca, nu veti intampina probleme de comunicare, datorita faptului ca vorbiti limba franceza.

  1. Deveniti mai interesant

Spuneti oricarei persoane la urmatoarea petrecere sau eveniment ca vorbiti o alta limba si le veti atrage imediat atentia. Fara indoiala, societatea noastra apreciaza pe cineva care poate comunica intr-o a doua sau a treia limba. Credem ca sunt cei mai interesanti, inteligenti si constienti din punct de vedere cultural fata de cineva care a vorbit doar o limba.

  1. Imbunatatirea perspectivelor de educatie de top

Unele dintre cele mai importante institutii universitare au sediul in Franta sau in provinciile franceze precum Quebec. Aceasta include institutii precum HEC si McGill University. Aceasta oportunitate ar putea fi deschisa pentru dvs. sau pentru copiii dvs. daca ati fi dispus sa ii inveti abilitatile de limba franceza pe care le-ati dobandit la un curs.

  1. Imbunatatirea memoriei

Invatarea limbii franceze ca limba straina va ajuta la imbunatatirea memoriei. Cu toate acestea, acest lucru este valabil nu numai pentru franceza, ci pentru orice limba noua. Chiar si in aceste conditii, tinand cont de multe alte beneficii pe care vi le ofera cunostintele de limba franceza, nu este o idee rea aceea de a va inscrie la cursuri de limba franceza.

  1. Afaceri, stiinta si dezvoltare

Daca sunteti in studii superioare sau in mediul academic si doriti sa mergeti in Franta pentru cercetare sau dezvoltare intr-o varietate de domenii precum stiinta sau afacerile, invatarea limbii franceze este o necesitate. Mai mult, daca ati finalizat C1 sau C2, adica niveluri avansate de limba, asa cum este recomandat de CEFR, veti primi o multime de oportunitati de cariera dupa finalizarea cercetarilor sau studiilor.

  1. Comunicarea cu vorbitorii francezi

Numai in Franta exista in jur de 75 de milioane de turisti in fiecare an. Prin urmare, daca sunteti turist in aceasta tara sau in oricare din celelalte 28 de tari in care limba franceza este limba oficiala, nu veti intampina probleme in a lega relatii de prietenie cu cetatenii straini. In afara de aceasta, puteti solicita indicatii sau orice alt ajutor, sau puteti oferi indicatii atunci cand vi se solicita, daca cunoasteti limba.

  1. Experienta culturii si istoriei franceze

Cunoasteti istoria si cultura franceza parcurgand lucrarile mai multor istorici remarcati precum Jules Michelet, Alexis Tocqueville, Albert Soboul si multi altii. De asemenea, in literatura, puteti experimenta lucrarile originale ale lui Baudelaire, Victor Hugo, Voltaire, Moliere, iar lista continua.

  1. Limba ONU si UE

Limba franceza este limba de lucru a Uniunii Europene, precum si a Organizatiei Natiunilor Unite. Puteti presupune in mod firesc ca, daca doriti sa faceti parte din oricare dintre aceste organizatii, va trebui sa fiti priceputi sa vorbiti in aceasta limba.

Exista multe avantaje asadar, pe care le puteti avea daca invatati sa vorbiti limba franceza. Din acest motiv, este indicat sa accesati https://www.ilsc.ro, pentru a va inscrie la un curs de limba franceza.

Puteti participa la cursuri franceza indiferent de cat de multe sau cat de putine cunostinte aveti in aceasta limba. In plus, dupa ce invatati limba franceza, va este mai usor sa invatati inca o alta limba straina.

0 Shares
You May Also Like