Cadouri experiențe de oferit copilului tău

0 Shares
0
0
0
Gândește-te la copilărie. Care au fost momentele tale preferate? Pescuitul cu tatăl tău înainte de apusul soarelui, în timp ce stăteai în barcă și priveai apusul de pe lac? Vizitele la grădina zoologică sau ieșirile în centrul orașului pentru a mânca o înghețată; sau poate excursiile în natură pentru a descoperi peisaje nemaivăzute până atunci. Probabil când vă gândiți la copilăria dumneavoastră, cu câteva excepții, nu vă amintiți de jucăriile pe care vi le-au cumpărat părinții. Pariez că vă puteți aminti în schimb foarte ușor momentele dragi petrecute în familie. Sarcina mea de astăzi este una uriașă. O să fac tot posibilul să te conving să te oprești să mai cumperi lucruri pentru oameni. Nu doar pentru copiii, ci chiar și pentru părinții, soție, și chiar prietenii apropiați. Ne înecăm în „chestii”. Nu avem nevoie de lucruri. Acest aspect este important în special pentru copii. Îi învățăm să aibă un flux nesfârșit de jucării. Este foarte probabil să aveți deja  prea multe jucării pentru ca micuțul dumneavoastră să se mai poată bucura cu adevărat de ele. Toți părinții trec prin așa ceva. O cameră dezordonată, cu podeaua acoperită de jucării și copii care nu se jucau cu nimic, deoarece erau copleșiți. Copiii sunt mai fericiți cu mai puține lucruri. Și adulții sunt mai fericiți cu mai puține lucruri, deși ne este mai greu să vedem asta. Ceea ce își doresc oamenii din viața ta este o legătură cu tine. Ei vor să fie aproape de tine, să știe că îi iubești și că te-ai gândit la ei în mod special. Vor timp cu tine. Timp distractiv, nu timp pentru a face treburile de la birou sau obligațiile casnice. În loc să le cumpărați copiilor cele mai noi jucării care vor ajunge să fie rupte pe podeaua dormitorului lor în două săptămâni, gândiți-vă ce amintiri puteți crea cu ele. Iată câteva idei de activități cadou pentru cei mici …
  • Excursie la grădina zoologică

Toată familia îmbrăcată în tricouri cu animale, plecați într-o aventură pentru descoperirea animalelor domestice și sălbatice.  Luați un mijloc de transport în comun pentru a avea suficient timp să mai admirați și orașul. Luați la pachet câteva gustări și găsiți o bancă în fața unor animale hazlii de la zoo și luați prânzul în familie. Vă garantez că această zi  nu o să fie dată uitării precum ar fi un ursuleț nou de pluș.
  • Plimbare cu barca

Dacă  nu aveți o barcă sunt suficiente parcuri cu lacuri și pentru un preț accesibil puteți închiria o ambarcațiune de diferite forme pentru a face o plimbare. Admirați priveliștea, descoperiți peștii sau broaștele țestoase și bucurați-vă de timpul petrecut în familie.
  • Excursie într-un loc nou

Te simți curajos? În loc de cadourile tradiționale de Crăciun  ce ați spune să vă luați o vacanță în familie. Orice, de la un weekend la munte,unde să petreceți timp practicând tot felul de sporturi de iarna până la o excursie la Disney Land. Copiii tăi o să fie atât de extaziați să își întâlnească personajele preferate din desene animate încât vor da uitării cadourile fizice.
  • O zi la cinema sau la teatru de păpuși

Ce ați zice de un maraton de filme. Prichindeii dumneavoastră vor fi încântați să vizioneze filme pe un ecran așa mare ca cel de la cinema . Sau mai bine – un teatru de păpuși unde toată acțiunea se petrece chiar în fața ochilor lor. Orice ai alege, ai încredere că timpul pe care îl petreci cu cei mici și amintirile pe care și le fac alături de părinți sunt mult mai valoroase decât orice mașinuță nou sau păpușă sau gadget.
0 Shares
You May Also Like