Cuplul Angela Martini și Dragos Savulescu trece printr-o situație extrem de dificilă, fiind despărțiți de o mare distanță

Cuplul Angela Martini și Dragos Savulescu trece printr-o situație extrem de dificilă, fiind despărțiți de o mare distanță

0 Shares
0
0
0

“Cuplul Angela Martini și Dragos Savulescu trece printr-o situație extrem de dificilă, fiind despărțiți de o mare distanță. Angela, modelul albanez, a este nevoită să rămână pe teritoriul Statelor Unite din motive personale și profesionale, în timp ce Dragos se află blocat în Italia în urma unui mandat de arestare internațional pe care  autoritățile române refuză să îl anuleze.

Această separare îi afectează pe modelul albanez și  pe fostul acționar al lui Dinamo, dar în special pe fiul lor, Kyree, în vârstă de doi ani.

Sursă apropiată cuplului susține că micuțul și tatăl său,Dragoș Săvulescu petreceau mult timp împreună atunci când se aflau în Italia. Însă, de când s-au despărțit, copilul are momente de tristețe și plânge mereu după tatăl său, fapt care aduce o mare suferință întregii familii.

Nici armonia dintre cei doi soți nu mai este aceeași, certurile dintre Angela și Dragos sunt din ce în ce mai frecvente, contextul nefericit în care se află fiind greu de gestionat pentru amândoi, chiar dacă sunt permanent în contact prin apeluri video și telefonice.

Cu toate acestea, distanța afectează relația, precum și starea lor emoțională, ei fiind nevoiți să asiste, fără a avea o soluție, la suferința copilului lor de doar doi ani.

Povestea lor, devenită subiect al presei și cunoscută în întreaga Românie, a fost marcată de momente dificile, dar cei doi soți au reușit să le depășească cu bine până acum.

Se observă, însă, că suferința este adânc înrădăcinată din cauza situației în care Dragoș Săvulescu este blocat în Italia de autoritățile române, în ciuda pronunțării judecătorești definitive în Italia care atestă încheierea executării pedepsei române pe motivul prescripției.

Astfel, relația și familia lor se află acum într-un echilibru precar, așteptând cu nerăbdare momentul în care vor fi din nou împreună și vor putea să ofere copilului lor un mediu stabil și armonios.

0 Shares
You May Also Like