Iată cele mai populare camere de supraveghere spion. Tu pe care o alegi?

0 Shares
0
0
0

 

       Ești interesat de achiziția unor camere de supraveghere spion, dar nu știi să le alegi pe acelea care sunt potrivite contextului la care te gândești?

Îți venim în sprijin în acest articol și îți prezentăm mai multe tipuri de camere spion de supraveghere care te vor ajuta să iei cea mai bună decizie de achiziție.

 

Camerele spion vin în toate formele, dimensiunile, precum și cu un grad diferit de detectare. Pot fi camere spion minuscule care pot fi ascunse cu prudență pe o etajeră, undeva într-un birou, magazin sau chiar acasă, ori camere complet nedetectabile, ascunse într-un ceas cu afișaj, încărcător USB, într-un pix, și chiar în obiecte de uz casnic.

        Iată cele mai populare camere spion

 

Te invităm să citești mai departe pentru a descoperi diferitele tipuri de camere ascunse care există, de ce sunt preferate și care sunt printre cele mai puțin detectabile.

 

Camerele spion au un design discret, altfel nu s-ar mai numi așa. Iată cele mai populare tipuri de camere supraveghere spion.

 

         Camere spion personalizate

Cele mai convingătoare camere de spionaj sunt probabil făcute la comandă.

  În prezent, camera cea mai mică din lume a fost fabricată de compania austriacă AMS, și cântărește 1 G, fiind folosită în căști și în intervenții medicale. 

 

        Mini-camera

Mini-camerele nu sunt la fel de subtile ca o adevărată cameră spion, deoarece, în funcție de amplasare, este mai probabil ca acestea să fie detectate decât cele ascunse.

Dar cu siguranță pot fi descrise ca fiind opțiunea morală pentru cei care caută o supraveghere utilă și ușor de ascuns, fie că este vorba de monitorizarea exteriorului casei, a interiorului mașinii sau a altor locuri.

 

         Unitate USB

Ne place să ne gândim la aceasta ca la un clasic modern al camerelor ascunse. Camerele spion deghizate în unități USB sunt comune și accesibile.

 

        Pix

Dacă o unitate USB este clasicul modern, un pix cu o cameră spion de supraveghere este fără îndoială precursorul său. Un element de bază al filmelor de spionaj, în zilele noastre aceste camere ascunse în instrumentele de scris sunt ușor de găsit.

 

         Încărcător

La fel cu unitățile USB, încărcătoarele reprezintă o modalitate excelentă de a alimenta o cameră ascunsă fără a-i sacrifica deghizarea, de unde și popularitatea lor în creștere.

 

        Ceas

În ceea ce privește găsirea camerei ascunse perfecte pentru casă, aceasta este probabil cea mai bună opțiune.

 

         Rama foto

O altă opțiune subtilă pentru a avea o cameră ascunsă pentru casă și spații de birou, este rama foto. Aceasta poate ascunde lentilele mici ale camerei în interiorul ramei în sine sau în spatele sticlei.

 

        Alarma de fum/evacuare a aerului

Fiind probabil opțiunea care atrage cel mai puțin atenția asupra sa și care oferă cel mai bun unghi de vizualizare în scopuri de securitate, alarmele de fum și gurile de aerisire sunt folosite de mult timp pentru a ascunde camere în interiorul lor.

 

Obiectele montate la înălțime sau pe tavan, cum ar fi detectoarele de fum și gurile de aerisire, sunt puncte de observație puternice pentru supravegherea generală atât în casă, cât și în destinațiile de afaceri. În plus acestea oferă mai ușor opțiunea să fie alimentate constant prin cablare.

 

Ce spui? Care te încântă? Oricare ar camera spion pe care te gândești să o achiziționezi, NU UITA de reglementările legale. Pentru că în funcție de locul în care te gândești să o instalezi, vei avea probleme cu legea dacă nu o respecți, și credem că nu îți dorești asta.

 

Informează-te și acționează cu responsabilitate.

0 Shares
You May Also Like